Infomoment

09/28/2017 - 20:38

Docu:
The Land for our Food neemt ons mee op tocht met Gavin Bridger, een jonge Engelse CSA-boer die van zijn land gezet wordt. Hij trekt naar verschillende Europese landen en ontdekt dat hij verre van alleen staat... In heel Europa vormt de het vinden van beschikbare en betaalbare landbouwgrond en enorme drempel voor de ontwikkeling en de opstart van kleinschalige duurzame landbouwbedrijven. Gelukkig zijn er ook oplossingen... (35 min, Franse en Nederlandstalige ondertitels)

Toelichting:
Crowdfunding De Landgenoten & het Mosterdzaadje:
Hoe werkt De Landgenoten om jonge boeren als Tuur aan grond te helpen? En wat kan jij bijdragen? Alles dat je wil weten over de crowdfunding voor het Mosterdzaadje...

Praktisch: van 20 uur tot 22 uur

Steun het Mosterdzaadje via https://delandgenoten.be/content/het-mosterdzaadje

 

Nieuwsgierig naar onze zelfoogsttuin? Bel me (0472 40 89 43), of kom langs als de winkel ook open is.

Infomomenten zelfoogsstuin elke 4de zaterdag van de maand om 11u, en dit van februari tot en met augustus. Voor iedereen die nieuwsgierig is, graag meer wil weten, eens een rondleiding wil van boer Tuur en vragen stellen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Meewerkmoment diezelfde dag vanaf 14U, voor al wie graag eens de handen uit de mouwen steekt. Deze gaan het hele jaar door.

Nieuwsgierig? Kom naar de info vergadering op 12/10